Mig og min guitar


Følg mig:


Jeg tilbyder undervisning på AOF og privatundervisning for 150 kr. pr. lektion og arbejder på onlinekurser.
Besøg også mit Musikværksted og velkommen til at kigge på min blog, Akustisk Guitar

Kurser på AOF København-Frederiksberg

Fra 12. februar 2018 har jeg kurser på AOF København-Frederiksberg i guitar og ukulele, læs nærmere

Kurser på...?

Desværre lukker Saxo nu for onlinekurser. Jeg arbejder på en alternativ løsning.

Start på fingerpicking guitar.

Med betegnelsen fingerpicking sigter jeg på det fingerspil, som anvendes i flere moderne genrer. Kurset viser det som sangakkompagnement og så starter du med at kombinere det med små lette melodier.
Udover at kurset lærer at spille i stil ned f. eks. Ralph McTell, vores hjemlige Erik Grip og andre moderne sangere med guitar, så giver det færdigheder, som kan videreføres med akustisk blues, ragtime guitar, country fingerspilsguitar (som kendes fra f. eks. Chet Atkins), akustiske rockklassikere og fingerstyle jazz.
Der forudsættes, at du har spillet guitar før og kan de grundlæggende åbne akkorder (de vises i starten).
Nodelæsning og barrégreb er ikke et krav, tablatur bliver forklaret i starten. Er du evt. mest vant til at spille efter noder, så bliver det også noteret på noder.
Adgang til kurset koster 300 kr.

Kurset er ikke tilgængeligt, da Saxo har lukket for onlinekurser. Jeg arbejder på en løsning.

Kommende kurser

Start på guitaren

Et kursus for nybegynderen, hvor der fra grunden læres op i at ledsage lette sange med akkorder og spille små enkle melodier. Forventes klar medio september 2015.

Bluesguitar

Vi arbejder med blues, hvordan den er bygget op rytmisk og harmonisk og elementær ledsagelse på guitar. Derefter går vi videre med at lære improvisation med bluesskalaer og solospil i form af vekselbas og enkeltbas.

Eneundervisning

Lær at spille guitar - for begyndere

Kunne du tænke dig at akkompagnere dig selv og andre og/eller spille små guitar-solostykker? Se mine blogindlæg om lejrbålguitar, folke- og visesang og melodispil på guitar.

Vidergående guitar.

Der forudsættes elementært akkordkendskab, men har du nogle huller sørger vi for at få dem udfyldt. Er du interesseret i flere af de nedennævnte genrer sørger vi for at kombinere dem, det er ikke svært, da nogle teknikker går igen.

Akustisk bluesguitar/let øvede.

Vi arbejder med blues, hvordan den er bygget op rytmisk og harmonisk og elementær ledsagelse på guitar. Derefter går vi videre med at lære improvisation med bluesskalaer og solospil i form af vekselbas og enkeltbas. Se mit blogindlæg om bluesguitar.

Country Guitar

Med repertoire fra den populære countrymusik starter vi med elementær backup til sange med vekselbas og basløb ved akkordskift. Vi arbejder videre med små solo-stykker, fingerspil (kendt fra Chet Atkins) og plektrumspil (som i bluegrass-stilen). Se mine blogindlæg om country guitar og bluegrass guitar.

Ragtime guitar

Vi arbejder med ragtimesange og lærer den karakteristiske vekselbas, først med lette stykker, men efterhånden med de mere vanskelige omarrangeringer af piano rags. Se mit blogindlæg om ragtimeguitar

Moderne Folk Guitar

Vi lærer sangledsagelse med den karakteristiske fingerspilsstil og går videre med solospil, dels som mellemspil og breaks til sange, dels til instrumentale stykker. Se mit blogindlæg om moderne folk guitar.
Er du interesseret i undervisning?
Hvis et oplysningsforbund eller højskole er interesseret i at jeg skal give timer, så kontakt mig gerne, se kontaktsiden.
Nyeste fra min guitarblog:
Guitaren Præsentation af instrumentet, de forskellige typer og mulighederne.